22 June 2010

jangan.jangan.jangan.


Salam.
apa yang jangan-jangan sampai 3 kali lak tuh.saya cuma nak berkongsi. maybe ada yang dah tahu dan may be ada yang belum tahu. so sapa yang dah tahu duduk senyap2 then sapa yang tatau sila ikot cakap saya.

mulai saat ini korang janganlah tulis perkataan  I.5Ra3L kat facebook korang sume sama ada kt status, wall, or di note. sebab secara otomatiknya korang akan join fan page I.5Ra3L. mmg dah join tp selagi korang tak LIKE xjoin. so JANGAN LIKE ok..

sekarang ni dah macam-macam kan xpe la kita ikut je rentak mereka.kalau tak percaya apa yang saya cakap nie tgok sendiri kat sini

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^