16 June 2010

cik yaya mintak resepi boley?

Salam.
harini saya rajin sikit nk update 2 kali sebab ada cerita kalau tak jangan haraplah. saya kebuntuan idea nk tulis blog. sebab saya bukan lah blogger tegar sgt. 

saya teringat pasal peristiwa petang td. tibe2 je kt inbox fb saya ada seseorang msg. msg dia berbunyi seperti ini 

"leh bg resepi western x? berminat la really hope."

otak saya mula ligat berfikir. resepi western ape? ke budak ni salah msg kot. dy nak msg chef wan tbe2 termsg chef yaya. hahaha. ada pulak cmtuh kan. owh saya syok seniri la.

saya fikir..punya fikir...resepi western ape? yang saya teringat saya baru wt tart telur baru2 ini itu aje kan.
pastuh saya msg la balik..pot.pet.pot.pet.pot.pet. rupa-rupanya dia nak resepi macaroni chesse bakar saya. ni sume sebab gambar2 dalam fb saya kot. habis dia dok godek2 then msg la saya.

ooowhh terharu jap feeling chef jap ^ 0 ^..hehhee dah2 jangan merepek. lepas saya tau tuh saya manalah ikut resepi buat benda tuh, saya campak je pun. huhuhu. tp takpe la demi awk yang teringin sangat nk resepi tuh saya pun perah otak saya ingat setiap benda yang saya guna nak makaroni tuh. heee kelakar je rase kan

nilah gambar makaroni cheese bakar yg saya buat beberapa bulan lepas.


cube tgok saya print screen msg td. layan~


1 comment:

  1. salam yaya~

    hehehe.. sy pun gemar macaroni nie.. nak2 kalo bubuh cheese bebyk.. tapi paling best kalo macaroni goreng.. pergh laie terangkat... :p

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^