11 June 2010

6th day holiday-posto.posto yayy!



Salam.
nampak tak saya happy? nampak tak? tak nampak sudah. sapa suh tak tgok muka saya betol2. hehee.saya happy sebab benda yang saya order dah sampai. besh giler bila dah dpt benda yang kita nak kan. tp bukan senang nak dpt benda nie. malas la cite hal blakang2 nie.

saya dah lama aim nak beli kain cotton kat satu blogshop nie. mmg comel sgt. kiut-kiut so saya dah beli utk baju raya tahun ini. tahun ini tema saya ngan mr.boolat ialah baby blue. feeling2 baby gitu. hehehe. let's check it out what i got!




ni la nama kedai yang saya beli kain itu

ni la kainya comel tak? 

memang la kain ni simple giler but saya suka simple is more cute. incik enol pun suka. anyway saya nak ucapkan many2 thanks to him sbb tolong waktu saya memerlukan dia. sayang abang sangat2. ayang akan ingt jasa abang smpai bila-bila dah2 jgn nak feeling jiwang2 lak geli mak nyah~~ hehehe

so saya nak promote la skit. sapa-sapa nak beli kain cotton boleh la beli kt kedai ni tuan dy sg peramah kak farah nini namanya. sangat sabar melayan kerenah saya yang banyak tanya ini .klik sini utk ke blogshopnyee

p/s: saya sudaa tidak sabar mau buat tat telur malam ini.

9 comments:

  1. kain rupanya..ingat dapat hadiah apa tadi

    ReplyDelete
  2. oh , gemar kain yang ringkas ? saya pun suka juga ! :)

    ReplyDelete
  3. zuriey : hehe kain je.

    farah : hehe comel kan. i liookke

    ReplyDelete
  4. ladybird : thanks..hehe

    farhah nur : hehehe mmg comell

    ReplyDelete
  5. khairul azmi : mesti lah ready . pmpuan biase lah

    ReplyDelete
  6. sangat suke kain cotton sbb lmbt.

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^