08 May 2010

.sports day orang tua.

Salam.
harini saya nak story mory skit la ttg hari sukan kt maktab saya. maktab mana lu fikir la seniri. hehe..tapi saya tak nak la cite mcm buat laporan plak kan. just from da picture then i tell u..lets start now !

ni gambar malam sebelum sports day. masing-masing sawan dengan belon yang banyak dekat 300 biji belon.


tiup jangan tak tiup. naik kembang pipi saya lepas tiup belon2 tuh. dimana saya cuba teka?


gigih betol nak menang rumah siantan or kuning nie. sanggup berjaga malam nak siapkan belon semata-mata



tadaa!! ni la hasilnya selepas 300 biji belon selesai ditiup..berbaloi-baloi..bak buat kerajaan lebah. itulah tema rumah sukan saya.


ni plak rumah sukan hijau. tema frogie..

ni tema rumah pink. diorang nak buat tema fairy tale but macam tak menepati tema ajee..xpe2 keep it up guyss


ni plak rumah biru nak buat tema lautan. 


this is rumah coklat. tema mereka ialah coklat jugak


ini rumah merah. dari tema naga bertukar tema semut merah. tapi semangat kurang ade la.so begini je la temapt mereka


whhoaaaa...manyaknyee melonn..heheh pandangan dari atas. suke belon. comel2...



owh ni la maskot rumah kuning! bee and flower. kerajaan lebah la katekan. smart dol!! sangat chomel..

heee ni la perbarisan kami..penuh dengan belon dan lebah. comel. comel


ni plak maskot rumah biru. ikan duyung. heheh canteekk..panjangnyeee rambut ikan duyonng...



taraaaa ni la maskot rumah hijau..froggie..sangat kreatif tapi dicilok la dik..hehehe..but sgt tomel.



ni plak maskot rumah merah. semut yang overdose..hahahaha...tapi ok la..menceriakan suasana.comel montot bee and ant


bendera berkibar...


k la itu sahaja cerita saya. hehe. pape pun ni lah merupakan hari sukan paling besh yang pernah saya lalui sebab banyak maskot kiut miut..hehehe..dan ini juga merupakan hari sukan kali pertama setelah 3 tahun study disini. sebab kompleks sukan puteri gunung ledang baru sahaja siap!

opss lupe nak bgtau..rumah siantan @kuning menjadi johan keseluruhan tahun ini!! congrats..

5 comments:

  1. banyak nye belon. eee takut la kalau jalan belon banyak macam tu. lau pecah leh jatuh jantung terkejut...hehehhe

    ReplyDelete
  2. bestnye tengok moskot2 tu..
    comel2..

    ReplyDelete
  3. moskot bunga tu nampak betul2 real.. ^___^



    komen i punya entry juga ye ^___^
    klik kuat-kuat>>Apabila seorang blogger marah

    ReplyDelete
  4. salah 1 cara menenangkan otak......lepas abis...stress balik...huhuuh

    ReplyDelete
  5. salam~

    hehehe... tahniah wat umah sukan kuning... :)

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^