17 May 2010

.salji naikkan visitor?.

Salam.
mood exam now. tapi masih belum membaca sebab tak bersedia lagi. hampeh la saya nie. saya bukan nak membebel pasal exam saya sebab sejak azali lagi saya memang tak suka exam. 


saya nak beritahu kepada blogger yang buat effect salji kat blog dy tuh. bila saya singgah ke blog beliau saya rasa susah nak scroll.bila scroll ke bwh page ke atas bila scroll ke atas tak nak pulak ke bawah,


kan dah menyusahkan saya. bila dah menyusahkan saya ,saya dah takde mood nak bace sebab nak komen pun agak susah. ape kelebihan letak salji tuh? habaq mai skit. saya tak tau la..leh naikkan visitor ke?


entry terpendek saya harini.

3 comments:

  1. malaysia panas.. tuh yang dia letak salji tuh.. jgn letak tudung saji sudaaa.. huks

    ReplyDelete
  2. salam~

    huhuhu... adakah blog sy?? sorry eik.. bukan nak naikkan visitor.. tapi nmpak mcm cool aje...

    n sekali lagi sy mohon maaf eik.. sy akan remove salji tu nanti... :)

    thanx atas kritikan anda... :)

    ReplyDelete
  3. hehe Lp lum bkn blog kamoo je..blog org lain gak..sbb kebnykan blog ltk benda tu so rase cm agak rimas skit la..tu jee..heee

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^