17 May 2010

.love letter to LP LUM.


Salam.
first of all saya nak mintak maaf pada kawan blogger saya LP LUM atas kekecohan saya ttg salji tersebut. saya bukan sengaja cuma saya rasa tak besh nak berjalan kt blog kamoo bila ada salji tu. agak leceh la. hehe.
tapi LP LUM dah terima kritikan saya. rase mcm adlin la plak. adooyai.. saya mintak maaf sekali lagi. janganlah tak baca blog saya lagi. nanti kamoo majuk tade sape nak bace dah. hehe.

p/s: mcm surat kan. khas utk LP LUM. ambil lah gambar tu then copy kt blog kamu tanda kamu maafkan saya.

1 comment:

  1. salam yaya~

    heheeh... don wory ar... sy xkisah punya... :)
    sy lebih suka kena kritik sebab sy boleh baiki apa yg patut... :)

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^