16 May 2010

.happy teacher's day.




Salam.
mood happy sekarang sebab hari ini hari guru. ada apa dengan hari guru ? saya pun tak reti nak cakap ada ape sebab saya hanyalah guru pelatih. saya belum merasa penat lelah mengajar. saya hanya baru belajar mengajar dan belum boleh mengajar sepenuhnya. saya rasa seperti saya tak layak untuk mendapat ucapan "selamat hari guru " itu. ntahlah mengapa. sebab saya rasa tak layak ag je.
harini jugak secomel saya a.k.a incik enol bagi saya hadiah sempena hari guru . agak terkejut la. sebab tibe2 je kan. baru saya rasa ada feel skit. kalau tak saya tak hingat pun . thanks a lot sayang. hadiah kamu sangat amat very bermakna buat saya. nanti kita makan sama-sama eh. sebab kamu bagi mase da nak balik.mana sempat nak makan . hehe 
perkataan yang ada dalam otak saya sekarang hanyalah 

^______^


.gembira bila bersama kamu.
.sedih bila bersama kamu.
.gaduh selalu bila bersama kamu.
.terima kasih atas segalanya.

thanks juga kat my family, my mum, ecah, diyana n hakim yang wish kt akak pg td..walaupun terpaksa..hahahah.

.lovely lolypoop.!



No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^