25 May 2010

crocs ada kalimah Allah.

Salam.
pheww..dah lama gila tak berblog. bz ya amat exam berderet-deret 4 hari naik tepu otak saya ngan baca benda-benda ni. adoyai cepatlah hari khamis dah tak larat nak study. tadi masa belek2 kat facebook saya terjumpa la gambar ini. tgok kat atas tu gambar kasut crocs. ada kalimah Allah la. kat facebook tu tulis cmnie.



Kalimah Allah di sandal "crocs", minta sebarkan kpd rakan2 seagama semoga kalimah Allah
tidak diperbodohkan seperti ini, Nauzubillah !!

Adakah ia kebetulan ? Anasir yang menjauhkan kita dari rahmat
Allah !!!

Kerana inilah kita lihat merata-rata penjualan kasut ini, awas sahabat2
Islamku akan anasir2 yang ingin kita jauh dari rahmat Allah kerana
mereka takut kita semua dirahmati Allah & mereka akan kalah
sekiranya Allah bersama kita.


tapi betul ke or main-main sekarang kan boleh edit gune macam2 kan. tapi bila fikir balik betul gak ni merupakan salah satu cara kafir nak menjatuhkan islam. nak pakai ke tak crocs pasni. tolonglah saya...

3 comments:

  1. betul ka nie?? Nak pasti lepas ni jom ramai2 pergi tengok depan2 crocs nie. Betul ka simbol dia macam tu. Jika ya, boikot crocs!!

    ReplyDelete
  2. dulu kasut nike pun camni gak. mmg kurang ajar diorg ni.. menghina islam :@

    ReplyDelete
  3. salam yaya~

    yup3 sy pun ada baca kat fb n kat blog sum1..
    teruk btl kalo benar2 dorg memainkan kalimah Allah...

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^