27 April 2010

topeng keajaiban.

Salam.
Hehe..mesti sume tertanya-tanya apa benda yaya mengarut tentang topeng keajaiban ni. kalau salah translate jangan salahkan saya iyee..sebab saya guna google translate..miracle mask menjadi topeng keajaiban setelah ditranslate bahasa melayu.saja-saja je nak try translate guna google.bukan tak pandai bahasa inggeris ye cuma saja buat-buat tak pandai.hahahah tak nak mengaku kalah gak tu.

ok2 apa yang topeng keajaiban or miracle mask nie? kan yaya pernah buat entri pasal muka penuh jerawat la..jeragat dan segala mak nenek la..mana taknya berjemur je..habis muka i nyah..so saya nak try la miracle mask ni setelah disuggest oleh seorang komentor dalam blog nie..komentor tu ape? abaikan..sudaaa..

saya pun tak tau la miracle mask ok ke tak.sebab saya baru dapat harini dan belum try lagi.nanti saya dah try seminggu saya buat testimoni okay.tunggu tau..i tunjuk muka sebelum dan selepas lagi u..owh sebelum saya terlupa saya nak promote la blogshop yang jual miracle mask nie..only RM 18.00 ok..ni kedainya iaitu biz.amirulmukmin..saya tatau la laki ke pempuan yang jual..yang penting murah..saya bagi satu tips la kt kawan-kawan yang baru nak membeli online tuh..anda kenalah survey2 dulu blogshop tu..jangan main beli je..ni tak siasat lagi..ntah ke blogshop tu da setaun tak beroperasi main order je..main bank in je..jangan tau..bahaya.....pastu lagi satu kelebihan survey ni ialah kita boleh tau mana murah mana mahal..ada satu blogshop tu yg jual miracle mask tuh harganya RM 21.00..entah kos ape dy amik tatau..tapi yg penting yaya dapat cari yang murah..so jom la ramai2 beli kat situ..berbaloi2..

ni lah rupa miracle mask tuh

ni  rupe kotaknya..comel je


ni isi dalamnya

so sapa-sapa yang pernah pakai miracle mask ni bolehlah berkongsi pengalaman ngan saya ye..mane la tau ada pape petua ke..owh tak sabarnyaaa nak pakai..msti muka i berkilau2 pasnie..hahahah selamat tinggal jerawat durjana. haaaiiyaakk!

7 comments:

  1. kalau okey, bagitau ye. Zida pun ada masalah muka jugakk :)

    Blog Baru Zida

    ReplyDelete
  2. zida : ok zida..kalo ok yaya bgtau nnti satu malaya

    ReplyDelete
  3. cik epal : yaya tak try lagi la..hehe..malam ni baru nk try test.

    ReplyDelete
  4. harganyer mahal.. berapa dalamnyer? satu jer ke.. tunggu hasil dr yaya :)

    ReplyDelete
  5. mmg la mhl skit..dlm dy 1 je..kecik je paket dy..50g

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^