25 April 2010

shawl tu yang panggil saya.

Salam.
nga wat apa la tu..msti la bace entri saya kan..hahaha ape la yaya nie..tanya soalan ntah pape..semalam i wat entri pasal budu melansingkan badan ramai yg komen..hahaha lawak la korang nie..saya memang 1st time makan budu..mayb perot tak leh trime tu yg uek2 dari bawah..maksudnyee cherry berry (ciyit biyit.) hahhaha mcm2 nama saya bagi utk sedapkan penyakit tu.

now saya nak wat laporan untuk semalam..aktiviti sepanjang hari sabtu..semalam teringin sangat nak makan mekdi..so i ngan my roomate pun rushing la dr kul 2 lbh tu semata-mata nak kejar lunch mcvalue..jimat disitu..okeh.

tamat disitu edisi terliur sedangkan baru beberapa minggu lepas dah balun ayam mekdi tuh..tapi kerana kesedapan pabila lemak-lemaknya melekat kt badan saya..terpaksa saya makan gak..kalo tak menggeletar badan..hahaha saya tipooo la tuh.sekarang saya nak cerita edisi membeli hadiah utk my mum..30 hb April ni hari jadi my mum dah 49 tahun umur dia...haaaiihh da berumur..heheheh..tp jiwa muda mak kan..so saya ni punye la survey2..mintak tlg kt fb nak beli ape..then my adik komen suh beli purse sbb purse dy dah rosak..so i pun cari la purse kt jaya jusco semalam...jumpe la akhirnya..dan dpt murah skit..hahahahah..tekniknya kne la pandai mengayat penjual itu ok.


huhu ok x?? saya tatau nak beli yg cmane dah..yg ni je nmpak cantik..hahhahaha dan berbaloi..jangan la risau my mum xbace la blog2 nie..so dy xkn tau la..hahaha...kalau adik saya bg dia bace siaplah!! kerat mulut ko diyana...

saya bukan beli hadiah utk mak saya saje..tapi saya beli hadiah hari jadi utk saya gak..hahhahhaa dah la yaya ko tu setiap hari hari jadi ko..nak tau hadiahnya ape??

meh tgok kt bwh nie..
.
.
.




shawl corak harimau bintang..hahahha dah lame saya mengidam pakai corak nie..nnti i wt photoshoot bersama sechomel saya yeee..tungguuu..tapi dalam masa yang sama saya sedih tetapi puas..sebab duit saya makin kering tetapi saya dapat benda yang saya nak..urmm mane lagi ok eh???

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^