06 April 2010

.perempuan yang berbaju kurung itu adalah lebih seksi.

Salam.
harini saya tatau kenapa terlampau rajin update blog.kalau malas malas nak mampus tapi kalau rajin sume benda nak cite..biase la kan..hehe..tadi nga tgok2 gambar kt laptop nie..terjumpe lak satu pic nie..bila saya tgok 2 kali rasa macam pelik lak..rasa hidung saya termancung skit..hahaa.so tips nak nmpak hidung mancung tangkaplah gambar dari side kanan..hahahaha..itu tips hari ini..
.
.
lagi satu..bila saya tgok lagi saya nampak hidung budak sebelah saya ni amat comel..orang cakap hidung jambu air? jambu batu.? ape-ape jambu lah..hahaah jangan mara mucuk..i gurau2 aje..hehehe..
.
.

ok2 jom tafsir lagi gambar di atas..hehehe..apa yang saya nampak lagi kulit kami amatlah seperti bendera negeri pahang..hahahaha itam putih..sapa nak join FAN black and white??..hehehe sememangnya saya lagi cerah dari dia..tapi saya tetap sayang kamoo lebih la..saya suka lelaki gelap sikit dari saya..bukan gelap banyak hokay..karang kuar anak kelabu asap susah nyahhh..hahaah..bila gelap skit baru la kemachowwan mu terserlah..hahahha..macho ke dia ni..uek! xlansung
.
.
next2..apa yang saya nampak ialah saya pakai baju kurung..very da ayuss ok..hehee sebenarnya saja je nak menutup ketulan2 lemak jadi pakailah baju kurung..and saya ada teringat budak sebelah saya ni penah cakap girls yang pakai baju kurung adalah lagi seksi berbanding perempuan yang pakai baju yang tersembul-sembul itu..heheheh..bila pikir balik kan bukankah lelaki suka pempuan yang pakai camtuh..so mane satu yg btol nie..ape yang saya tau la..lelaki ni kalau nak cari awek cari yang nampak sume tuh..tersembul2..tapi kalau nak cari bini cari yang bertutup...amboiii banyak cantikk..ko da sedap2 dulu..insaf2 kemudian..huh! saya kurang setuju disini..amat tak setuju..hokay2 jgn emo lak yang tgh menaip nie..hehehe..sekian la karangan saya cikgu yaya yang sedang membuat rumusan mengenai gambar di atas..
sila bagi markah 

p/s: disebabkan saya sedang mendengar lagu agnes monica teruskanlah jadi saya teruskanlah menulis di blog dan berchatting di FB dan meninggalkan asiment saya dengan senang hatinya...

1 comment:

  1. Playboy pun bila nak kawen cari perempuan yang tutup2.. Percaya la.. Dia tak mau punya perempuan murah2 yang dok tayang sana sini tu..

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^