07 April 2010

.no objective.



Salam.


minggu ni..minggu depan..sangat tak besh.minggu nie incik enol bz je..huhu..yela dy exam..saya faham tak kisah pun tak selalu msg dan call..lagipun saya dah pernah ditinggalkan sebulan tak msg..hahahha..dah tak kisah...ditinggalkan means bila dy praktikal..sailing..3 bulan..msg pun bila ada line..sungguh tragis bila ingt setahun yang lepas tuh..tapi ok what..besh rindu2 nie..gaduh pun tak selalu..tapi bila da jumpa and dapat selalu msg asik gaduh je plak..pelik kan..tp gaduh sbb hal kecik 

gemuk kn dy..dy mmg gemuk..tp skrg saya puji skit sbb berat dy dah turun skit..hahaaha

hahahaha..very da lawak..ada satu cerita..dulu saya selalu cakap kt kwn saya..alaaa laki main game biasalah..cakap besar la katekan..sbb masa tuh incik enol ni tak addict game lagi..tup.tup..ade satu masa tuh dy addict plak game farmville..ntah byk2 lagi la game kt facebook  mafia wars la..haaa addict smpai tak layan saya..so ape lagi saya isytiharkan perang urat la..amik koo..mls layan..mls msg...hehehe..tapi tak de lame sgt..kejap je..pastuh baik balik..

bila saya fikir-fikir balik ape objektif saya buat entri ni? objektifnya ialah mengingat masa lalu dan yang kedua saya rindukan dia..itu je.

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^