22 April 2010

model shawl gorjes. ^_^

\

Salam,
again saya tulis entry..saya nie kalau malas nak menulis malas betul..kalau rajin cmnie la..sehari boleh 5 entri sekali..haha..ape yang penting saya happy...

sebab apa saya happy..

sebab.

sebab.

benda nie la..surat cinta cintun saya datang..haha..no la..saya shopping online lagi la..huhuhu da berlambak2 shawl saya beli nie..eh tade la berlambak..baru 8 je kot yang baru..biarlah asalkan saya puas hati..makan leh tahan lagi...but shawl..cannot la..

owh kali ni saya beli dari kedai yang sama yang saya beli shawl polka dot tuh..ni blogshopnye..inikedaimisae..mak sin chan  pun da pandai jual on9 tau.. harga dy berpatutan la..plg murah..haahha bodekk..cik misae kne la bg diskaun nmpaknye..cik yaya nga promote
saya terbeli selendang cotton nie..sebab dy kiut sgt ada tulis gorgeous lagi u..i liookee..gorjes2 nie..so very da comel nyah...tgok la model tip top kt bawah nie..meletoopp..


sila abaikan muka tanpa mekap ini. comot.

selekeh..

i like this selendang..

hahaha mengong kan saya..trus tak sabar2 nak pakai..tp ni mmg style baru la..pada2 sapa yang nk ikot style ni jgn mekap..jgn pakai pin..tp duk depan laptop je then tangkap gamboo sesuka atimu...hahahaha..
sekian la laporan harini..

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^