06 April 2010

.kenapa youtube tak leh download da.


Salam.
sejak beberapa hari ni saya tertanya-tanya kenapa youtube tak leh nak download video..huhuhu..susah la nak wt keje..ke saya sorang je xleh download? tapi saya dah siap sign in lagi..anyone boleh tolong jawabkan soalan saya ni x...ada tips2 yang lain ke yang saya tak tahu...
.
.
sebab tadi je tibe2 nak download video along bukit beruntung hehe..cam besh je..lawak giler..

7 comments:

  1. Youtube boleh download ke? Lainlah guna software ke ape, tapi youtube streaming je kan?

    ReplyDelete
  2. ouh..ingat saya punya downloader ade problem ke ape..saya pun takley download gak..nape ye?

    ReplyDelete
  3. install la idm download manager. nak download video kat you tube senang.. ;)

    ReplyDelete
  4. myfundark side : boleh la gune url..or real player pon leh gune

    ReplyDelete
  5. luvly mya-same la mya..huhu

    shafiq : i da tau da tapi kalo tade url pon xleh gak kn..huhuh..nk embed pun xley..

    ReplyDelete
  6. try guna real player.. leh download bila habis buffer.

    -harap nih boleh membantu-

    ReplyDelete
  7. knape sy pnye youtube tkde pop-out realplayer tuh ekk?

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^