13 April 2010

.hadiah utk sechomel.

Salam.
Hye peeps..lambat betul saya update utk hadiah hari jadi utk sechomel saya..hehe..nak tau x saya bagi ape?saya bagi dia ini


saya order online je..sekarang kan sumenyer hanya dihujung la kuku je..hehe..saya beli  coklat ni kt sini kokoa& friends..so sape2 nak buat suprise tuh boleh la order disini..

kalini saya sambut kt KFC jeee..tade suprise2 kek dah..haha saya hanya pos coklat ke Alam je..hehehe..naseb baik la dy suke..ntah bile la saya nak dpt suprise..hahahah harammmm..

syukur alhamdulillah ni kali ke 3 saya dapat sambut birthday secomel..taon depan tatau la..kalau dy dah belayar..huhuhu tak suke time tuh..menci2..tapi saya bersyukur dengan waktu yg dia luangkan utk saya tahun ni..boleh dikatakan setiap minggu jumpe..hahahaha..gilek r..

tamo la cite pjg2..jom layann gambao..

hehe..ni kad ucapan yg saya order sekali..

sayang nak mkn..

dia saja tgkap gamba cmni..nak tunjuk saya kononya makan byk..sedangkan dy yg habiskan sumenyee..heheheh


rase cm nak pakai purdah lak,,hahahaa


konon comel la tuh..

tembam kn..huhu..


memang menikmati coklat ni betol2..hahahh..kembangnye idong kamoo


nilahmule2 rupe coklat tu time jumpe..hancorr dpt kt dia..hahaha

2 comments:

komen anda begitu berharga~ ^__^