19 April 2010

cuci muka guna berus dawai.

Salam.
Owh saya sudah tak tahan.tak tahan sangat2..rase nak garas2 muke ni ngan berus dawai okay.saya dah tatau nak gune pencuci muka apa yang sesuai.jerawat ni makin membiak lak..aktif lak tuh..kalau la ada ubat yg letak sekali je leh hilang kan baguss..

nak jugak rasa muka ni licin..tapi haraammmm dah berlubang2 disebabkan jerawat2 veteran dulu..nak wat cmane dah keturunan berjerawat..haaaihhh sabau je la..
so saya nak menyeru la kepada sapa-sapa yang mukanya bersih dan xberjerawat tu bg la tips kt saya nie..den dah penat pakai macam2..xjln2 kt muka i yg kebal mcm kete kebal  nie..hehehe...i beg u all..pls share ur skin care product with me..da pening ngan muke yg selekeh ni..
kalooo x saya cuci muka saya ngan berus dawai je laa...hahahha

6 comments:

  1. abis try dh ke produk kat market skang?
    cuba bubuh tahi hidung,hak3
    juz kidding

    ReplyDelete
  2. hahaha..u try la dulu pena..nnti i ikot..

    ReplyDelete
  3. ok akak pakai ninety nine face n miracle mask..berkesan..mmg gebu kulit..tmbhn lak akak minum cocoa collagen...jerawat ilang kulit cntek je

    masuk blog ni...

    http://babytomeimall.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. yeke..ok nnti yaya try beli...thanks hot mama

    ReplyDelete
  5. hi yaya, u can try seri aida cosmetics. so far lots of good comment on its scne product. i can give u a 2in1 refining pack sample for free. kalau serasi bleh continue.

    view one of the user : http://sarah-al-idrus.blogspot.com/2009/10/ada-org-mintak-saya-wat-testi-jerawat.html

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^