17 March 2010

kecik-kecik da main fesbuk.


Salam.
Come closer..nk story skit psl budak baju merah nie..umur baru 8 tahun..tp da sibuk nk buat fesbuk..dok merayu2..kakak wat lah fesbuk akim..nk men farmvile..farm town..aik.saya yang duk bkak fesbuk hari2 ni pun tatau ade game farm town..mcmane dy bole tau ni? haaiiiya..ini budak suda maju...huhuhu..zaman da berubah kan..dulu saya nak wat friendster,myspace sume pun da tingkatan bpe..ting.3 kot..budak ni baru darjah dua hokayyy..huhuh..dunia..dunia..
.
.
ok2 ader satu cite klakar..
.
.
td si akim ni nak men la game farmville..pastu saya suruh la dy tekan sume sendiri..mls da nk lyn time tu..asik dok tanye je..kakak nk tekan ape ni..tekan yg ni ke..pastu saya suruh la dy ckp ape perkataan yg ada kt situ..pastu si akim ni pun ckp la ap..li...ka...ti...on...haaaa cube ikut..hehehe..agak2 korang pe benda perkataan yg dy nk sebut tuh..hehehe..
.
.
perkataanya ialah APPLICATION...but jd APLIKATION...haahahah
tergelak2 saya td..
hampess bahasa jawa budak nie..
ok la sape2 yg nak ngorat ni bdk ni ni email dy
hagemaruhakim@gmail.com
k la x0x0.

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^