09 March 2010

char kueh teow yg sgt xsedap tp mahal.


Salam.
Kenapa eh sekarang perasaan ingin menulis semakin hilang..kesian blog saya ni..terbiar..setiap kali nak menulis mesti tade idea .oowh idea come to me..come to mama..hahaha.sengal sangat hokay.ok la kebetula ada pulak cerita best yang saya nak cerita harini so tangan pun cepat je la menaip.
.
.

Al kisahnye..pasal char keuy teow (gambar seperti yang tertera di atas) yang amat tidak sedap,saya bukan la nak memilih makanan sangat.tapii..kalo dah rasa tak setanding harga amatlah tidak patot.mane taknye RM 6 satu pinggan. mkn kt FOOD COURT somewhere..hehe..xperlu la mention.kang kne sama lak nyah..xmo nyah masuk court..g food court leh la..hehe..mula-mula nak amik char kuey teow tu macam xpercaya je.betol ke benda ni aku nak makan. rupe dah la tade.rase lagi la hampeh kelape.kalo saya yang tak berapa reti masak ni pun bole masak lagi super dupper sedap kot. (erk.blog i so puji la diri sendiri xkn nk puji korang lak..cannot) .
.
.
yang musykil dimanakah kesedapan itu tersembunyi? is it from da kueh teow? udang ? or tauge yg dah banjir dlm char kuey teow tuh. amat tidak sedap .kerang pun leh kira je ade berapa.
ok enough.full stOp.

p/s: saya amat musykil lagi.kenapa orang tu ttp nak bukak kedai sedangkan dia sendiri boleh tahu yang dia masak amat tidak sedap?hahahaha..

4 comments:

  1. cakap le kat orang tu..
    encik , kuey teow ni hari ni je ke tak sedap?

    ReplyDelete
  2. entah kn..org kte chaw kuew tiew tu sdp..ak mkn bese jerk..tp ak telan jer..ak pnh mkn kt penang dlu..udang bsr2..tu je yg best..haha..lps tu dia ltk telur yg dibasuh..tu ak gelak bgai nk rak bile dgr telur dibasuh..hahahaha..

    jemput join this contest -->

    http://ajuera-story.blogspot.com/2010/03/contest-teka-bola-oh-bola-mietos.html

    ReplyDelete
  3. biasakla bkn sumer tpt best :)

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^