11 February 2010

ma 1st suprise.


Salam.
Lamenye xjenguk blog ni.windu bebb..but nk wt cmane..terlalu byk aktiviti laa..hahahah aktiviti bershopping hokayy..sgt best sbb duit baru je masukk so kte enjoy! tp xde la enjoy mane pun..enjoy bayau hutang ade la..hutang n bil sume dank dekat suku elaun..hahahaha..layankn aje..yg penting saya masih hidup di muka bumi ni.ok2 dah jgn nk mengadu2 kt orang..nk cite pasal SUPRISE..

heee pernah x korang2 terfikir dpt suprise party dlm hidup ni..mmg la xpenting pun..tp kalo ader wt msti terharu giler rase nk nanges guling2 rite? pernah x? pernah?huhuhu..xde sape pon nk jwb..huh! xpe2..tamoo kawan korang..hahaha gedik giler ayat saya..dan harini 6hb Feb merupakan hari yang akan saya xleh lupekan...waaa mcm hari nk kawen je..bukanlah..hari mengetahui diri saya ni dihargai..haahhaaa..kawan saya si meah n ma romate dah wt suprise party mini utk saya and nad..nk tau sbb ape due orang??
.
.


 sebab saya n nad lahir bulan 12..so sape2 yg lahir bulan 12 nie mane la ade orang nk sambut2 sgt..ujung taon la ktekan..bulan 1 nk sambut duit xde..masing2 pokai..so bulan due ni sgt la sesuai utk menyambut hari jadi saya dan nad yang da tue ni..da 20 tahun..hahahaa...nk kate suprise sgt tu xlah..tp suprise la sbb saya agak terkejut..hehe..tbe2 je ader orang panggil saya kak dayah..kak dayah..dlm hati nape lak nie..hehe..tgok2 kt tingkap diorang jerit SUPRISE!!..hehe mcm budak kecik nk suprise2..hehe xpe la yg penting kerana dirimu begitu berharga..hehehe...














No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^