24 January 2010

rindu time dulu.2



Salam.
Malam ni tetibe jap nk feeling jiweng jap.sbb rasenyer mcm dah lame saya xbercerita kisah saya dan si dia..jgn la nk menyampah..ni blog saya..kadang2 kne meluahkan perasaan jiwang ni gak..kang x luahkan jd benda lain lak..tibe2 mlm ni teringat time dating 2 taon yg lepas..owh esok da masuk 2 tahun 2 bulan..alhamdulillah..


dulu time dating best r gak..mengong2 ag time tu..sume nk redah..saya rasa bile saya dengan dia saya berasa lebih yakin..n makin rase xmatang..sbb dy lebih matang dari saya..haha..eleh biase la pmpuan bile ngan pakwe mule lah perangai mcm budak kecik..heee skit2 nk majuk..skit2 abg..nk nie..abg..nk tu..heee yg plg penting abg..jom makan mekdii..hahaha..saya dan dia mmg kuat makan..tp skrg saya dah kurang makan..kesian dy..xleh nk mkn besh2 cm dlu..da tade kawan nk tambah selera..hahahah..


dulu dating jee msti tgkp gambar..besh wooo..sanggup pinjam camera kawan semate2 nk dating..pe daa..nk malu ape..sayang punye pasal sanggup tebalkan muke..wawawawa...xleh lupe time tu..tp skrg cm da kureng la tgkp gambo..mls da nk pinjam..segan gak..nk beli duit ni xckup ajee...salah aku gak..boros xbertempat..xpe2 ade la rezeki dimane2 tuh..mane la tau camera nk jatuh dari langit ke..


tp saya dan dia bukanlah pasangan yg terlalu romentik..hahaha..biase2 je..gaduh sepanjang 2 tahun 2 bulan ni sentiase on je..nk gaduh..aku ok je...pastu mule la masing2 ngan ego masing2..tamo kalah..haha..tp part tulah yg plg besh...bole manje2 balik..tade la baik je..so ingt ni petua kalo nk kekal lame dlm sebulan kne 2 or 3 kali gaduh..hahah..


nnti bile dy da nek kapal huhu mule la meroyan saya datang balik..xbesh2..sungguh xbesh..taon ni merupakan taon plg besh bg saya dan dia coz setiap minggu leh jumpe walopon kejap..cume minggu ni je xleh jumpe..ade probs skit..its ok..i fhm ..walopon dlm hati keciwa gak beb..hahha..kuat yaya..kne kuat..


owh teringt tahun lepas..dy dah belayar selama setahun...bpe kali je leh dating boleh kire beb..mule2 belayar 3 bulan..pastu 6 bulan..pastu 3 bulan..mase 6 bulan tu rase cm da kuat je..tp dy ttp bg semangat suh sbau2...hehe..ptotnyer yaya yg kne bg semangat..kesian dy keje penat kt tgh laot...tp bile dpt cl je yaya nk nanges2..huhu..tp pas tu da makin ok..cinte jarak jauh ni insyallah akan berjaya...doakan saya dan dia...taon depan dy da start kerja..dah berkerjaya my shayang nie..da makin matang..xleh jd cm budak2 da..hahah..


esok genap 2 tahun 2 bulan..Happy 2 years 2 month dear..
malu nk ckp
I lebiu..
lebiu so much...

2 comments:

  1. semoga terus berbahagia cik yaya
    fuh,mencabar sungguh,cinta jarak jauh tu

    ReplyDelete
  2. baca cite yaya buat cikhe rindu kat die..hmm

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^