12 December 2009

Tudung Giveaway Contest




Syarat2 Penyertaan ialah:
  • Mesti ada blog
  • Jadi Follower Teratak Comellotte dan add Teratak Comellotte dalam bloglist anda
  • Letak banner ini di sidebar blog anda dengan link ke entry ini
  • Buat entri mengenai contest ini
  • Upload satu gambar saat percutian indah anda. tak kira dalam Malaysia ke Luar Malaysia
  • Nyatakan tempat dan tahun anda pergi bercuti. gambar yg menarik,cantik diambil kira
  • Tinggalkan link entri anda di ruang komen dibawah
  • Tarikh tutup: 15/01/2010
Hadiah bakal diterima:

Pemenang Pertama - 1 helai Tudung Nur Barakah Corak bernilai RM60
Pemenang Kedua - 1 helai Tudung Nur Barakah Plain bernilai RM50
Pemenang Ketiga - 1 helai tudung Nur Barakah Full Lycra bernilai RM45

5 Hadiah Saguhati- 1 voucher RM10 serta hadiah misteri so apa tunggu lg,jom join sekarang.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

.saat percutian indah cik yaya.



.sebelum.




.selepas.


Yaya dah memilih gambar ni utk dipertandingkan..gambar tade la cantik mane..tp yaya akan ingt percutian ini smpai bile2..Gambar ni diambil si Bukit Merah Laketown Resort..Gambar ni agak unik kerana ada sebelum dan selepas..hee..sendiri tgok n sendir tafsir la..Mase ni bercuti bersama keluarga ke Perak yee..pd 1 januari 2008. Agak pelik kn bercuti awal tahun..hhaha..selalunya akhir tahun..tp cume mase ni je yg ader..so jalan je lah..gambar ni yaya yg berbaju itam dan adik yaya bju biru..kteorg tgkap gambar ngan ular ni..berat giler..bpe kilo ntah..hehe..yg peliknya yaya ni takot ular..tp da adik yaya beria2 ajak so tgkap je la..geli sgt2 ngan kulit dy licin jee..hehe..pape pun ni la percutian yg plg best n plg jauh..sbb ni percutian terakhir buat mase nie...tahun 2009 agak bz...So yaya harap dengan gambar ni murahlah rezky yaya..hee..mane la tau leh menang ke..

1 comment:

  1. ok dh check...akak pn geli dgn ular..hehehe...good luck

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^