22 December 2009

jgn ggu aku leh x?



Salam.
harini nk merungut lagi.
asik merungut je keje ko ni yaya.
mane x nye..
tiap kali bkak blog org msti benda neh kuar..
besar gabak lak tu,,
xpon duk nyuruk kt tepi tuh.
huhu
ade sape2 leh bantu nk menghapuskan benda ni
petua pape ke..
nyampah tol
oh yaa..
yg psl ym smlm t still x elok la..
da scan pon tang tu gakk'
haiyaaa manyak susah oo..
pening ak dibuat benda2  alah ni..
hmm
anyone can help me...

5 comments:

  1. Hmm..yaya kena buang widget yang yaya amek dari widgeo..cuba cek balik widget2 tambahan yang yaya amek ok..sebab kiz ada baca kat satu blog tu dia cakap widget tu yg punca iklan tu..dia akan melambatkan proses.Sebab dalam perjanjian nak letak tu pun ada cakap diorang akan letak iklan pop up tu nanti..huhu..
    tq

    ReplyDelete
  2. Hehe..tambah satu ag komen..memang tamak betol kiz nie..um,kiz da jumpa..ada satu widget widgeo dalam yaya pny blog..title widget tu adalah visitor(yg leh tau bape ramai tengah on9 kat blog kita)..baik buang tu kalau nak get rid iklan tu..

    Sila respon kat kiz ea kalau dah berjaya..

    TQ..

    ReplyDelete
  3. lol.
    ingtkan aku sorg je mengalami masalah ni.
    tp rasanya kt blog aku xde pn widget dr web tu.

    ReplyDelete
  4. salam. oh benda alah nih. selalu jumpa. mula2 dia keluar kecik jek kat tepi pastu besar. hampeh jek.

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^