01 May 2009

Si pagar...Si Makanan..dan Si Dompet

Mesti sume tertanyer2 ape kena mengena pagar..makanan..dan dompet..hehe,,

bile teringatkan balik 3 benda ni rase cm **** je...


Mane xnyer..on the way nk ikot blik ke umah meah mcm2 benda terjadi..



sekadar gambar hiasan..pagar sebanrnya tidak secun ni..

Yg paling bengangnyer mule2 pasal si pagar nie..


disebabkan si mak cik jaga yg terlalu mengikut peraturan maka para pelajar hanya boleh dilepaskan pada pukul 2 ptg..bayangkan bas kul 2.30..dah la ramai yg berebut2 nk nek keta..naseb baik sempat kejar gak walaupun kne berebut..benci2..



pastu pasal si makanan plak..sebelum ni yaya ngan selamberk jer bwk mknan dlm bus..tp tbe2 jer ptg tu dpt si pak cik driver yg amat dan agak skema maka dy menyuruh yaya dan meah abiskan air yang yaya beli tu mase tu gak sblum bas berjalan..GILER KER...ak sepak gak montot ko kang..geram2..pastu yaya n meah ape lg suh la kwn yg duk kt dpn kteorg tu sorokkan satu air then ag 1 air sedekah je la kt kwn yg ngah tungu bus..xpasal2 dpt air free..tu pun sebagai bukti kepada pak cik driber bus tu..kalo x sampai ble2 bus tu xjln..tp yg penting makanan n minuman ku selamat dibawa..haha bodos tol kne tpu ngan aku pak cik driber bus..

minta maaf yaya tulis cmni disebabkan terlalu geram...


ni mmg sebijik cm purse yaya..

n now is da story about si dompet..mcm bengong jer..dah la yaya bwk beg g camping tu nk blik..senang letak sume skali jer xpyh byk2 beg..nk dijadikan cerita yaya suh la si meah ni kuarkan duit dr purse yaya coz nk msuk tandas kt pudu tu..fhm2 je la pudu tu cm aper..ngan ramai org...ok da siap buang ape yg ptot..then g la bli tiket bus..n da slesa ni duk dlm bus..tp tbe2 jer yaya teringat kt purse so yaya tanye la meah..mane dy letak purse..n pastu dy cari2 dlm beg dy xjumpe..kteorg aper lg menggelupur r..trun dr bus tros..g blik cr kt tandas...then yaya try cr ag dlm beg yaya yg bsau tu..rupe-rupenyer terselit kt bwh beg jer..hahahaha..aper lagi kteorg pun menjerit la dlm tandas tu..sume org tgok..lantak r..nk malu aper..haha..then kteorg tros lari nk tgok bus kul 5.30 td ader ag ke x..mmg la ader tp da pnuh bole plak si keling tu gantikan kteorg ngan org lain..pastu dy suh la nek bus kul 6..hmmm bedal je la..asalkan dpt balik..

haha..n akhirnya selamat sampai kul 8 lebih....hmmm sgt penat aritu..sgt2..amat2..i hate that feeling..but it one of my experience that i can get from my lecturer or anyone..hehe..thanks god..alhamdulillah..sumenyer selamat..k la stakat ni jela yaya melepaskan geram yaya...
tepuk tgn sume..cte da abis..

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^