15 May 2009

::::... HaPpy TeacHer's Day YaYa ::::...


Esk hari guru kan..

hmm pernah ke aku terfikir yg selama ini ak akan menjadi seorang guru??

cm xpnh...ade ape dgn hari guru..

wish selamat hari guru and murid2 bagi hadiah..tu je ker..

hmm so weird..yayah u r teacher to be..realize now..wake up ! wake up ! Nur Hidayah..

now u r still study but one day u will be a teacher..a Special Education Teacher insyaallah...

hehe it's just a kata- kata kesedaran utk diri yayah yg bakal menjadi guru 3 years more...

sekarang pon org da panggil cikgu..hehe best..rase terharu..

yaya janji yaya akan melatih diri yaya menjadi seorang guru yang berkualiti..dan versatile gitu...

walaupun yaya akan mengajar murid2 pendidikan khas tetapi x semestinya x best..

best tau kdg2 je may b a little bit problem for me tp murid 2 sperti ini yg lebih ikhlas

..now so far so good when doing rose i can 'ngam' with all my students..

.even they r autism..hyperactive..dislexia..syndrom down....

but i'm still happy...so happy coz i can do sumthing for them to go through their life..

hehe..rindu la plak kt diorang...huhu..mmuah cikgu sayang korang sume...

walaupun diorang x bleh nk ucap selamat hari guru pon yaya xksh aslkan yaya boleh menjadikan mereka manusia...

tahu mengurus diri pon sudah memadai..

now
.
.
.
yaya nk ucapkan

~ SELAMAT HARI GURU ~


kepada semua cikgu2 yaya yg telah mengajar yaya selama 12 tahun sejak tadika, sekolah rendah dan sekolah menengah..dan x lupe juge kpd lecturer2 yayah..
Happy teacher's day to u all n to myself to...
semoga hari guru kali ni akan lebih bermakna dan bermakna..xOxO


No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^