27 May 2009

:::::... BeRiTa HaRiNi ...::::::

hmm mcm lame jer x bkak blog sedangkan semalam bru jer post en3 tp xleh nk berceloteh panjang kn...

rindu plak..tp minggu ni sesungguhnya sungguh lah penat dan agak tension..

hari pertama iaitu hari isnin exam pk done..mlm tu plak pulun la bce pk 2 lak..

dah lah exam kul 8.oo pg..huhu hanya Allah shj yg tau tensionyer..tp yaya leh gak hafal skit2..yg penting relax jer kn..nk habiskan ag satu paper ni mcm2 dugaan..hehe...

tp pagi selasa tu..hujan best skit nk jwb exam..nyaman n tenang jer..hehe..tp ujan tu kejap jer..

habis2 jer exam terus kne pegi jabatan R & D coz unit yaya terlibat dengan seminar konvokesyen guru permulaan..

kelas kteorg sememangnya telah mengikat kontrak untuk menjadi urus setia sepanjang 5 tahun seminar ini akan diadakan..rase berbangga pun ader coz nnti kteorg akan pergi seminar peringkat kebangsaan..

byk faedahnya ikut seminar nie...walaupun jd urus setia jer..hehe...yg penting mkn freee beb...mkn kt hotel..so melantak jer la..dr bekfas..jer lunch..hehe siap dpt nasi bungkus free ag..

hehe..pastu faedah yg lain ialah dapat belajar mengenai pengurusan mengadakan seminar..sebagai bakal seorang guru...yaya patut tahu..protokol..etika..serta perkara-perkara yg penting untuk menjayakan sesebauh program.
.dengan bantuan rakan-rakan serta pensyarah maka seminar kali yg ketiga telah berjaya diadakan..

walaupun penat yaya tetap happy..

tulah tajuk yaya semalam n yaya da ceritakanya..

hehe n lg satu yg plg yaya happy ialah myhubby da blik...sebaik shj segala hari2 yg sibuk berlalu myhuby datang on time..hehe..mmuah..mmuah..

kenapa ayat yaya agak sedikit skema harini...krn yaya bru shj membuat laporan td..so da berjangkit dengan post nie..sekian terima kasih sayangku..mmuah..

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^