07 July 2014

REJUVY - Nak detoks yang sedap dan tak menyeksakan?

Assalamualaikum semua,

Harini yaya nak share satu produk yang best untuk detoks badan korang. Serius best sebab tak menyakitkan.. hahah faham fahamlah maksud menyakitkan tu..sebelum ni dah macam - macam produk untuk detoks yaya try..tapi ade yang berkesan.. tapi tak sedap...ade yang tak berkesan..minum tapi takde pengeluaran. hahahah..sia sia je kannnn

Dulu siap minum teh orang kam**** sampai cerry berry tahap maha dewa sakitnya..silap time minum memang habislah..hahahaha then boleh dehydrated. Kalau nak tahu yaya memang suka try macam- macam produk detoks untuk tahu yang mane best dan tidak. Bukan saja saja nak update yaa ! tengok my last post bila..tapi disebabkan satu produk ni best so yaya sanggup update. 


5 tindakan istimewa #‎RejuvyDetoxingMadeEasy


1. Detox
Glucomannan, psyllium hush, enzyme, artichoke
Colon detok
Membantu pencernaan.
Mengelakkan sembelit.
Meningkatkan kuantiti najis. (bulkier stool)
Artichoke, dandelion, milk thistle
meningkatkan fungsi hati.
mengoptimumkan membuangan toksin oleh hati.


2. Block
Phaseolus vulgaris - menghalang penyerapan sesetengah karbohidrat daripada diserap badan.
Artochoke - mengelakkan takungan air.
gymnema slyvestre - mengurangkan menyerapan gula di usus.


3. Burn
L-carnitine - membakar lemak badan kepada tenaga, meningkatkan nisbah otot kepada lemak, mengurangkan keletihan.
chromium - membantu mengawal paras gula.


4. Nourish
Memberi nutrisi penting kepada organ eliminasi utama iaitu kolon dan hati supaya berfungsi secara optimum.


5. Antioxidant
Grape seed extract merupakan antioksida yang potent yang mampu meneutralkan radikal bebas. Radikal bebeas menyebabkan penuaan sebelum usia dan menyebabkan banyak masalah kesihatan lain.


#‎Happy #‎detoxing

REJUVY ni serius best ! dah la sedap plak tu..kesan pembuangan pun smooth je...oopss! tak lah sirit birit sangat..biasa2 je..yang penting lagi ...perut kempis lepas minum...lepas buang..

FAKTA yang best tentang REJUVY
- perisa berry , masam masam manis
- tak memualkan
-kesan selepas minum perut makin kempis.
- pembuangan semakin lancar
-kulit automatik nampak sihat




KENAPA REJUVY??

1.       Rejuvy adalah gabungan bahan semulajadi untuk meningkatkan proses pembuangan dan pembersihan badan serta memaksimumkan metabolisma kalori dan lemak.

2.       Rejuvy menggunakan cara semulajadi bagi mempercepatkan proses metabolisma karbohidrat dan lemak.

      Gabungan hebat ini menghasilkan tindakbalas metabolik yang mempercepatkan penukaran karbohidrat kepada tenaga sekaligus meningkatkan tenaga dan membawa kepada gaya hidup yang lebih aktif dan sihat.

3.       Formulasi eksklusif Rejuvy sangat berkualiti tinggi dan memberi kesan yang sangat menakjubkan terutamanya dalam proses pembuangan toksin dan penurunan berat badan.

4.       Gabungan bahan semulajadi dalam Rejuvy membantu meningkatkan kadar metabolisma, meningkatkan tenaga dan melancarkan proses penghadaman serta memaksimakan kebolehan badan untuk membakar lebih banyak kalori.

5.       Rejuvy adalah program pembuangan toksin menyeluruh termasuklah hati, buah pinggang, usus dan juga kulit.

tengok lah kulit pengasas produk ni,,mmg glowing kan..



Cara nak amik rejuvy ni mudah jeee..baca bawah ni yee


CARA MENGGUNAKAN PRODUK REJUVY

"Rejuvy Detoxing Made Easy"

"Detox" hanya perlu dilakukan beberapa hari sahaja dalam sebulan untuk menyingkirkan toksin dan lemak dalam badan.

Cadangan kami, ambil satu sachet rejuvy (pagi sblm sarapan atau malam sblm tidur) atau dua sachet pada waktu berkenaan.

Detox 2 sachets = 7 hari
Detox 1 sachets = 14 hari

Atau kalau memilih nak amalkan sekotak sebulan anda boleh selangkan ikut keselesaan. 2/3 hari satu sachets.

Rejuvy selamat dan halal. Diformulasikan oleh ahli Farmasi. Mempunyai kelulusan KKM dan dikelaskan dibawah Akta Pemakanan.

Anda dah cuba? Sila PM untuk DAPATKAN produk berkualiti ini


Antara testimoni REJUVY yang ohsem !













ini antara testimoni rejuvy..memang best semuanyaa !



yang best lagi, baru je launch dah masuk majalah HARMONI . tahniah !


Pheww penat membebel pasal REJUVY, kalau nak tahu lebih lanjut jom wassapp yaya..sama- sama kita jaga kesihatan..kurus tu bonus, tapi sihat dari pelbagai penyakit tu memang super duper bonus.

jangan malu - malu wassapp yaya kalau berminat dengan produk REJUVY ni ! yaya guarantee korang tak menyesal.

 wassapp _  017- 931 3997 (yaya)

20 April 2014

Masalah KEPUTIHAN WANITA perkara yang sangat penti

Assalamualaikum semua,

Semoga semua sihat dan dilimpahkan rezeki, Alhamdulilah.
Harini yaya nak share satu produk yang sangat best ! selalu kita dengar pencuci wanita je..harini yaya nak share pencuci tapi jenis yang pump untuk membersihkan dalaman wanita. mesti pelikkk je bungyi kann..

Sebenarnyaa kaum wanita memang akan menghadapi masalah keputihan ni kalau terlalu penat, tak menjaga pemakanan atau tak menjaga kebersihan bahagian intim. Memang akan teruk la keputihan tu. kalau biasa- biasa tak pe lagi. tapi kalau dah tahap busuk ! gatal ! berbau dan berketul ketul ? eeeiii geli hokay !

Apakah keputihan ni ? adik adik yang tak tahu tuu meh baca tambah ilmu

Keputihan atau lelehan lendir ada dalam dua cara iaitu keputihan Fisiologi dan Patologi.
Keputihan fisiologi atau yang normal bersifat keputihan atau jernih, namun ada kala ia kekuningan kerana jangkitan kuman. Perlu diingat, keputihan berlaku pada tempoh seminggu sebelum haid dan berlaku setiap bulan. Namun oleh kerana ada masanya ia terlalu banyak, wanita berasa kurang selesa dan gatal di sekitar alat sulit kerana kelembapan. Apabila ujian dibuat ke atas lendir itu, tiada sebarang bakteria yang ditemui.


Keputihan patologi pula disebabkan bakteria, kulat atau organisma lain. Ia amat mengganggu seperti masalah gatal yang serius, berbau, lelehan berwarna kekuningan selain sakit di bahagian bawah perut. Ujian ke atas keputihan itu lazimnya menunjukkan kehadiran mikro organisme atau kuman.

Jom kita baca keburukan KEPUTIHAN !

APAKAH KEBURUKAN KEPUTIHAN
Ramai wanita beranggapan keputihan ini adalah sesuatu yang normal bagi wanita. Tetapi secara kita tidak sedar, penyakit ini telah membelenggu ramai wanita. Di antara keburukan keputihan ini ialah:

1. Mengganggu keharmonian rumahtangga. Masalah keputihan tidak menjejaskan kesuburan seseorang wanita tetapi jika keputihan itu menjadi serius, hubungan seksual antara suami isteri akan terjejas. Lelehan keputihan yang teruk dan bau yang tidak menyenangkan akan mengendurkan nafsu suami untuk bersama. Radang pada faraj juga menyebabkan isteri merasa sakit dan tidak selesa bila bersama suami.


2. Jangkitan kepada bayi di dalam kandungan. Wanita mengandung adalah di antara mereka yang senang diserang oleh masalah keputihan. Ketika hamil, hormon estrogen akan menyebabkan faraj mengeluarkan lebih banyak glycogen. Ini meyebabkan kulat lebih mudah membiak kerana dinding faraj lebih lembab. Secara purata, kira-kira 80% wanita hamil mengalami masalah ini.















okay kalau nak order leh wassapp terus yaya ye 0179313997

HARGA RM 65