28 October 2014

31 days to go ! dup dap dup dap ..

Assalamualaikum,

Harini bila tengok countdown makin rasa cuak pulak. hahahha 31 hari je lagi weii ..nape takde rasa nak kawen. sebab tengok muka tak berseri pun.. hahahha.. perkara paling rare bila nak kahwin ialah

- jerawat naik gila- gila...huwaaa sebelum ni kulit kurang bermasalah tiba- tiba jerawat batu besar-besar..bernanah lagi..hmmm dugaann..

- berat naik gila juga.. pelik..hormon tak sporting lansung.. sebelum ni nak turun berat kejap je..tak payah makan nasi turun la..tapi sekarang..tak makan nasi pun xmo turun...anehhh..

Dua perkara ni lah yang menghantui selepas hari raya haritu..

Mampu berdoa je hari-hari semoga kecutkan jerawatku ini....=(



07 July 2014

REJUVY - Nak detoks yang sedap dan tak menyeksakan?

Assalamualaikum semua,

Harini yaya nak share satu produk yang best untuk detoks badan korang. Serius best sebab tak menyakitkan.. hahah faham fahamlah maksud menyakitkan tu..sebelum ni dah macam - macam produk untuk detoks yaya try..tapi ade yang berkesan.. tapi tak sedap...ade yang tak berkesan..minum tapi takde pengeluaran. hahahah..sia sia je kannnn

Dulu siap minum teh orang kam**** sampai cerry berry tahap maha dewa sakitnya..silap time minum memang habislah..hahahaha then boleh dehydrated. Kalau nak tahu yaya memang suka try macam- macam produk detoks untuk tahu yang mane best dan tidak. Bukan saja saja nak update yaa ! tengok my last post bila..tapi disebabkan satu produk ni best so yaya sanggup update. 


5 tindakan istimewa #‎RejuvyDetoxingMadeEasy


1. Detox
Glucomannan, psyllium hush, enzyme, artichoke
Colon detok
Membantu pencernaan.
Mengelakkan sembelit.
Meningkatkan kuantiti najis. (bulkier stool)
Artichoke, dandelion, milk thistle
meningkatkan fungsi hati.
mengoptimumkan membuangan toksin oleh hati.


2. Block
Phaseolus vulgaris - menghalang penyerapan sesetengah karbohidrat daripada diserap badan.
Artochoke - mengelakkan takungan air.
gymnema slyvestre - mengurangkan menyerapan gula di usus.


3. Burn
L-carnitine - membakar lemak badan kepada tenaga, meningkatkan nisbah otot kepada lemak, mengurangkan keletihan.
chromium - membantu mengawal paras gula.


4. Nourish
Memberi nutrisi penting kepada organ eliminasi utama iaitu kolon dan hati supaya berfungsi secara optimum.


5. Antioxidant
Grape seed extract merupakan antioksida yang potent yang mampu meneutralkan radikal bebas. Radikal bebeas menyebabkan penuaan sebelum usia dan menyebabkan banyak masalah kesihatan lain.


#‎Happy #‎detoxing

REJUVY ni serius best ! dah la sedap plak tu..kesan pembuangan pun smooth je...oopss! tak lah sirit birit sangat..biasa2 je..yang penting lagi ...perut kempis lepas minum...lepas buang..

FAKTA yang best tentang REJUVY
- perisa berry , masam masam manis
- tak memualkan
-kesan selepas minum perut makin kempis.
- pembuangan semakin lancar
-kulit automatik nampak sihat




KENAPA REJUVY??

1.       Rejuvy adalah gabungan bahan semulajadi untuk meningkatkan proses pembuangan dan pembersihan badan serta memaksimumkan metabolisma kalori dan lemak.

2.       Rejuvy menggunakan cara semulajadi bagi mempercepatkan proses metabolisma karbohidrat dan lemak.

      Gabungan hebat ini menghasilkan tindakbalas metabolik yang mempercepatkan penukaran karbohidrat kepada tenaga sekaligus meningkatkan tenaga dan membawa kepada gaya hidup yang lebih aktif dan sihat.

3.       Formulasi eksklusif Rejuvy sangat berkualiti tinggi dan memberi kesan yang sangat menakjubkan terutamanya dalam proses pembuangan toksin dan penurunan berat badan.

4.       Gabungan bahan semulajadi dalam Rejuvy membantu meningkatkan kadar metabolisma, meningkatkan tenaga dan melancarkan proses penghadaman serta memaksimakan kebolehan badan untuk membakar lebih banyak kalori.

5.       Rejuvy adalah program pembuangan toksin menyeluruh termasuklah hati, buah pinggang, usus dan juga kulit.

tengok lah kulit pengasas produk ni,,mmg glowing kan..



Cara nak amik rejuvy ni mudah jeee..baca bawah ni yee


CARA MENGGUNAKAN PRODUK REJUVY

"Rejuvy Detoxing Made Easy"

"Detox" hanya perlu dilakukan beberapa hari sahaja dalam sebulan untuk menyingkirkan toksin dan lemak dalam badan.

Cadangan kami, ambil satu sachet rejuvy (pagi sblm sarapan atau malam sblm tidur) atau dua sachet pada waktu berkenaan.

Detox 2 sachets = 7 hari
Detox 1 sachets = 14 hari

Atau kalau memilih nak amalkan sekotak sebulan anda boleh selangkan ikut keselesaan. 2/3 hari satu sachets.

Rejuvy selamat dan halal. Diformulasikan oleh ahli Farmasi. Mempunyai kelulusan KKM dan dikelaskan dibawah Akta Pemakanan.

Anda dah cuba? Sila PM untuk DAPATKAN produk berkualiti ini


Antara testimoni REJUVY yang ohsem !













ini antara testimoni rejuvy..memang best semuanyaa !



yang best lagi, baru je launch dah masuk majalah HARMONI . tahniah !


Pheww penat membebel pasal REJUVY, kalau nak tahu lebih lanjut jom wassapp yaya..sama- sama kita jaga kesihatan..kurus tu bonus, tapi sihat dari pelbagai penyakit tu memang super duper bonus.

jangan malu - malu wassapp yaya kalau berminat dengan produk REJUVY ni ! yaya guarantee korang tak menyesal.

 wassapp _  017- 931 3997 (yaya)